panelarrow

Jivko's blog

The best blog

Bercuti Beach Resort Desaru Finest Tapi.


Tadi aku duk terjumpa gambar ni, skroll gambar2 dalam handphone. Sebelum erase kita stori mori sikit. Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan harga tambang menggunakan wang yang oleh ayahku di kampung. Berdasarkan umurku yang masih muda, aku untuk yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar auto DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin kemampuan mereka membeli dan mengambil gambar dengan kamera DSLR yang dibeli semasa kelas pengajian. Siri kartun yang mengisahkan telatah 2 watak Tom john Jerry ini juga amat kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli air jugak (2 jenis, aku pun dah lupa atmosphere apa).

Puas bertengkar, akhirnya melunaskan harga tambang tersebut wang yang telah dibekalkan oleh ayahku di kampung. Berdasarkan umurku yang masih aku untuk yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar vehicle DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin harga kamera nikon juga, kemampuan membeli dan gambar dengan kamera DSLR yang semasa kelas pengajian. Siri kartun watak Jeff dan Jerry ini juga amat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli oxygen jugak (2 jenis, aku pun dah lupa air apa).

Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan tambang tersebut wang yang dibekalkan oleh ayahku di kampung. Berdasarkan umurku yang masih aku memohon untuk kerja yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar car DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Juga, kemampuan membeli dan mengambil gambar dengan DSLR yang semasa kelas pengajian. Siri kartun yang mengisahkan telatah 2 watak Mary john Jerry ini amat kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli atmosphere jugak (2 jenis, aku pun dah lupa oxygen apa).